Menü Kosár

KUESHI

Természetes és hatékony

A NaturalSKIN kínálatában talán furcsán hathat a spanyol KUESHI kozmetikumok jelenléte, hiszen attól függetlenül, hogy nem rendelkezik organikus minősítéssel, mégis sokak számára elnyerte a tetszését nem csak ár-érték arányban, de az összetevők túlnyomó része természetes összetevőkből áll, innovatív hatóanyagokkal kombinálva, valamint teljesen állatkísérletektől mentes formulákkal gazdagítja a finom textúrájú termékeket, egészen a legérzékenyebb bőr számára is.

Kutatás és innováció

A KUESHI márka teljes mértékben elkötelezettséget vállal a gyártás minden lépése során a termékek minőségét illetően. Éppen ezért, folyamatosan fektet kutatásokba és fejlesztésekbe időt és energiát, így tartja a márka magát az új innovatív termékek fejlesztésének élvonalában, magas minőségével és látványos eredményeivel.

A KUESHI kozmetikumok formuláiban ötvöződnek a kiváló minőségű aktív összetevők a természetes elemekkel, így hatékonysága, bársonyossága és lágy textúrája optimális eredményt kínál a legtöbb bőr számára.

A minőség garanciája

Legfőbb célkitűzéseinek egyike, hogy maximális elégedettséget nyújtsanak a kozmetikumok a használójuk jelen és a jövőbeni igényeinek megfelelően. Ezért, miközben fejlesztik termékeiket, a KUESHI laboratóriuma különböző termékvonalakat feljeszt ki, melyek egyben találkoznak a piaci igényekkel és követelményekkel.

A KUESHI kozmetikumok az igényekkel együtt fejlődik, annak megfelelően alakítja ki a teljes koncepcióját, így lassan világszerte elérhető a minőségi kozmetikumokat kereső fogyasztók számára.információ

Szállítás & fizetés

Tovább
Nézz be
hozzánk!

üzlet-
kereső

Tovább
segítünk!

Kérdésed
van?

Tovább
legyél
te is

törzs-
vásárlónk

Tovább

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

500 Ft ajándéktualvány

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 5.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Instagram

Szűrők

© Bomb Cosmetics Magyarország, furdogolyok.hu. Minden jog fenntartva.

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.