Menü Kosár

Hasznos információk

A Fürdőgolyók.hu weboldalon megrendelt termékeket banki előre utalással, bankkártyával, PayPal rendszeren keresztül a megrendelés leadásakor vagy a futárnak utánvéttel fizetheted ki a csomag kiszállításakor.

Banki előre utalás

Banki előre utalás esetén a visszaigazolásban szereplő végösszeget kérjük a Kakukkia Kft. (K&H Bank) 10404742-50505251-52531016 számú bankszámlaszámra utald át. Az átutalás közlemény rovatában add meg a visszaigazolásban szereplő rendelés azonosító számát. A csomagodat csak az összeg beérkezését követően adjuk át a futárszolgálatnak. Ha a megrendelést követ 8 napon belül nem érkezik meg az átutalás összege a bankszámlánkra, a megrendelésedet töröljük.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelésedet kényelmesen és biztonságosan fizetheted ki a K&H rendszerén keresztül. Ebben az esetben a rendelés elküldését követően a K&H Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz a bankkártyáddal. Ezen a felületen kell megadnod a bankkártyád számát és a lejárati dátumát. A K&H Bank rendszere VISA Classic, VICA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogad el.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, ha a használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Ezzel kapcsolatban a bankodnál tudsz érdeklődni.

A sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési szám készül, ezt érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben jelzi a hiba okát.

PayPal fizetés

A PayPal rendszerén történő fizetés esetén a megrendelést követően a PayPal.com oldalra belépve tudod elutalni a megrendelés végösszegét a kakukkiakft@gmail.com e-mail címre.

Utánvétes fizetés

Amennyiben utánvétes fizetés választottál, abban az esetben a megrendelés értékét a futárnak kell majd kifizetned.

 

információ

Szállítás & fizetés

Tovább
Nézz be
hozzánk!

üzlet-
kereső

Tovább
segítünk!

Kérdésed
van?

Tovább
legyél
te is

törzs-
vásárlónk

Tovább

Legyél a barátunk

Instagram

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

500 Ft ajándéktualvány

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 5.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Bomb Cosmetics Magyarország, furdogolyok.hu. Minden jog fenntartva.

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.