Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Bomb, mint esküvői köszönetajándék

Bomb, mint esküvői köszönetajándék

Egy szerelmespár életében a lánykérés után felgyorsulnak az események, ugyanis jön az esküvőszervezés időszaka, ahol sorra merülnek fel olyan kérdések, amikről korábban nem is tudtuk, hogy léteznek.

Helyszín, dekoráció, menü, sütemények, torta, zene, amíg bele nem vágunk a szervezésbe azt gondoljuk, hogy csak ezeket a pontokat kell kipipálnunk. Pedig ezek mellé még jönnek a virágok, ilyen csokor, olyan csokor, zeneválasztás mindenféle vonuláshoz, homokszertartás vagy közös gyertyagyújtás és a köszönetajándék. 

Igen a köszönetajándék, amiről az esküvőszervezők úgy tartják, hogy nem maradhat ki egy jól megszervezett esküvőből sem. 

Mi is az a köszönetajándék?

A köszönetajándékot a házasodó pár ajándékozza a vendégeknek, azért hogy kifejezzék mennyire örülnek a vendégek jelenlétének és annak, hogy osztoznak az örömükben. A jó ajándék szerintük mutatós, nem sablonos, illik a párhoz és a násznéphez is. 

Bomb, mint köszönetajándék

Az esküvőszezon közeledte nálunk is rengeteg témát szolgáltat a hétköznapi fecsegésekhez. Egy hosszas beszélgetés vége egy mennyben született ötletet eredményezett, figyelem új oldaláról mutatkozik be a Bomb Cosmetics! 

Az esküvők különleges varázsához, szeretetteljes hangulatához és meghitt illataihoz mi nem is tudnánk jobb ajándékocskákat elképzelni az asztalokra, mint illatos és egyedi fürdődesszerteket

A Bomb tiszta illóolajokkal illatosított fürdőtermékei nemcsak az orrot, hanem a szemet is elkápráztatják, sőt még a szíveket is megdobogtatják. Egyszerű csomagolásuk egy színes szalaggal vagy egy masnival átkötve a dekorációt is tökéletesen kiegészíti. 

Egy kártyát hozzáfűzve az ültetőkártyákat is kiválthatók velük. 

Melyik Bomb illik az esküvődhöz?

- Romantikus hangulatú esküvőkhöz a Porcelán babarózsa fürdőgolyót ajánljuk.

- Egy klasszikus lakodalomhoz mi a Szív küldi fürdőbombát tudjuk a leginkább elképzelni.

- A csillogást kedvelőknek jöhet a Csillogás fürdőbomba.

- A tavasszal tartottakra ideális a Tavaszkirálynő fürdőbomba.

- A nyáriakhoz pedig jöhet a Fukszialiget fürdőbomba.

Neked a színek harmóniája a legfontosabb? Kék, rózsaszín, arany? Nézd meg a többi színt itt »»»

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód