Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ízes, csábos, csókos ajakápolás

Ízes, csábos, csókos ajakápolás

Mint ismeretes az ördög a részletekben rejlik, ezért nyáron az olyan apró dolgoknak is nagy figyelmet kell szentelni, mint az ajakápolás. Hogyan lehetnek az ajkaid extra hidratáltak és harapnivalók egyszerre? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat!

Ízes, csábos, csókos ajakápolás

Minden, amit az ajkakról tudnod kell

Az ajkakat bőr fedi, ugyanúgy, mint a test többi részét, csak azzal a különbséggel, hogy a száj bőrén nincsenek faggyú- és verejtékmirigyek. Utóbbi okozza azt, hogy a szánk szárad ki a leggyorsabban, hiszen nincsen semmi, ami védelmezné.

Ajakápolási alapok

Az ajkak bőrének ápolására ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az arc vagy a test többi részének ápolására. Az első lépés itt is a megfelelő belső hidratálás, hiszen a száj kiszáradása már a szervezet vészjelzése arra, hogy nem ittunk eleget.

Ehhez jön az évszakhoz igazodó gazdag hidratálás és bizony a radírozás is.

Mi történik az ajkakkal nyáron?

Ahogy a bőr egésze, úgy a száj is ki van téve a káros UV-sugaraknak és az erős napsütésnek. A vékony bőrréteg a szemkörnyékhez hasonlóan nagyon érzékennyé válhat a legmelegebb időszakban, kicserepesedhet, húzódhat, megrepedhet. Ezek kellemetlen érzéssel járnak és nem is mutatnak túl jól a nyaralási képeken.

Az általános ajakápolás mellett nyáron használj fényvédőt az ajkaidra is!

Balzsam és ápoló

A Bomb a tiszta vajakra és illóolajakra esküszik a testápolás minden területén, de az ajakápolásban igazi nagy ágyúkat vet be. A jó minőségű shea vaj és kakaóvaj a legforróbb nyári napokon is megvédi az ajkaidat a kiszáradástól.

Radírozás miniben

A szád finomsága és puhasága miatt a peelingben kíméletesnek kell lenned. A Bomb egy zamatos Citrom sorbettel oldja ezt meg. A finom olaj hidratál és eltávolítja az oda nem illő hámsejteket. Nyáron kötelező!

Ízorgia az ajkakon

Chili-mangó, fűszeres áfonya, görögdinnye, földi szeder és füge, zamatos ananász, csak, hogy a kedvenc fagyijainkhoz kapcsoljuk ajkaink csábítását.

Ha valami egyszerűbbre vágysz, akkor az almás, az epres, a málnás vagy a kókuszos lesz a te kedvenced.

Fontos tudni

Bármilyen csábítóak is a színtiszta illóolajok, bármennyire is csókolni valóvá és harapnivalóvá varázsolják a Bomb ajakápolók az ajkakat, csak külsőleg szabad őket használni!

A te ajkaidhoz melyik íz passzol a leginkább? Válassz favoritot most »»»

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód